top of page
система за вода с обратна осмоза Zepter-Edelwasser.png
Zepter International logo

ЧИСТА.ЗДРАВОСЛОВНА.ВКУСНА

вода с обратна осмоза EdelWasser

Петстепенна система за филтриране по най-ефективната позната технология за пречистване на вода - обратната осмоза.

 

Притежател на най-престижните сертификати за качество - Gold Seal Certificate от Международна Асоциация по Качество на Водата (Water Quality Association), в съответствие с NSF/ANSI 42, 53 и 58. TÜV сертификати за съответствие.

Здравословна трапезна вода с много ниска минерализация и неутрална pH=7. Подходяща за ежедневна употреба, включително за малки деца и бебета от първия ден.

Zepter системи за пречистване на вода с обратна осмоза с Gold Seal Certificate за качество

Вода без Бисфенол А (100% BPA - free).  Без микропластмаси, които се съдържат в 90% от бутилираните води. 

  

Пречиства най-агресивните механични,  биологични и химични замърсители във водата - пясъци, бактерии, вируси, хлор, тежки метали (вкл. арсен, олово, живак, кадмий, уран), пестициди и др. 

 

Гаранция за високо качество, иновационно инженерство и сервизно обслужване от компания с над 30-годишна история, 10 годишен опит в системи за пречистване и 80 милионa доволни клиенти по цял свят.

системи за пречистване на вода с обратна осмоза Zepter TÜV Certificate ISO 14001
системи за пречистване на вода с обратна осмоза Zepter TÜV Certificate OHSAS 18001
системи за пречистване на вода с обратна осмоза Zepter TÜV Certificate ISO 9001
Water
системa за пречистване на вода с обратна осмоза Zepter клиенти 1

сем. Вълканови

Zepter ни дарява с чиста изворна вода и здраве за цялото семейство! Инвестицията в уреда за вода на Zepter е най-смислената инвестиция в здраве, защото ни осигурява чист и освободен от химикали живот.

системa за пречистване на вода с обратна осмоза Zepter AqueenaPro клиенти 1

сем. Христови

Чистата вода е изключително важна за доброто здраве на цялото ми семейство. Покупката на AqueenaPro е една от най-добрите инвестиции които направихме и препоръчваме продукта на всички наши приятели.

системa за пречистване на вода с обратна осмоза Zepter AqueenaPro клиенти 2

сем. Владимирови

Бях едва на 9 години когато получих първата бъбречна криза. Трудно ми е да опиша през какво съм преминал до 25 годишна възраст. 

Купих си машината преди 8 години и повече никога не съм имал криза. Нито аз, нито децата.

EdelWasser contat form
системa за пречистване на вода с обратна осмоза Zepter EdelWasser запитване за цена

Моля, попълнете формата за връзка или се обадете се на  0889 793 642

Съобщението е изпратено!

 Здравословна

Най-добрият начин да предпазите вашето здраве и това на семейството ви е с помощта на постоянна наличност от чиста вода, директно от кранчето на чешмата.  Zepter Edel Wasser ще ви осигури най-чистата вода за вашите потребности. Когато консумирате от 2 до 3 л вода на ден, пречистена с Zepter Edel Wasser, вие можете да подобрите цялостното състояние на организма си, да подсилите имунната система и здравето си.

 

Zepter Edel Wasser е интелигентна, компактна, система с приятен външен вид и лесна за инсталиране. Тя се превръща в центъра на дома, офиса, рецепцията. 

система за пречистване на вода с обратна осмоза Zepter EdelWasser black - за дом и офис
система за пречистване на вода с обратна осмоза Zepter EdelWasser - монтаж

Чиста

 

Химичните процеси, използвани за пречистване на водата в градските пречиствателни съоръжения, могат да оставят вредни утаечни остатъци, а така също и да повлияят върху вкуса на водата. Zepter Edel Wasser отстранява всички вредни съставки от водата, благодарение на висококачествен 5-степененен филтриращ процес.  Пречистена с Zepter Edel Wasser, водата е прясна, пролетно свежа и изключително проятна на вкус.Вашата красота и външен вид ще се подобрят като консумирате повече вода; кожата, косата, ноктите и очите ви ще сияят с нов блясък. Поглезете лицето си като го измивате само с пречистена вода. Организмът ви ще се почувства добре от повишения прием на вода, а за тези от вас, които се интересуват от спорт и фитнес, ще видят незабавно по-добрите резултати. Давайте от водата, пречистена с Zepter Edel Wasser на вашите домашни любимци и растения, те също ще ви бъдат благодарни.

система за пречистване на вода с обратна осмоза Edelwasser метод за филтриране
 • СТЪПКА 1, 2: NEO-SENSE филтър
  Намалява съдържанието на хлор, неприятните миризми, едри механични замърсители - пясъци, седименти.

 • СТЪПКА 3: ОБРАТНА ОСМОЗА (RO)- мембранен филтър
  Обратната  осмоза произвежда чиста вода, като използва силата на налягането, за да отдели разтворените във водата замърсители. Намалява съдържащите се във водата замърсители, като петвалентен арсен,барий, кадмий, селен, радий 226/228. Това е един от най-широко използваните методи за пречистване на вода в света. 

 • СТЪПКА 4: INNO-SENSE филтър
  Подобрява вкуса на водата. Премахва остатъчни миризми от летливи органични съединения (VOC’s). Обогатява водата

 • СТЪПКА 5: СРЕБЪРНИ ЙОНИ - филтър. Съдържа сребърни йони с антибактериално действие за поддържане на висока хигиена на съхраняваната в резервоара пречистена вода. Сребърните йони не само подобрява вкуса на водата. Те я обогатяват водата,  подпомагат храносмилането и укрепват съпротивителните сили на организма.

Икономична

Концепцията в продуктовия и естетичен дизайн на Zepter Edel Wasser въплъщава съвременните изисквания за здраве, дизайн, екология и икономика. Със системата за пречистване на вода с обратна осмоза EdelWasser Вие слагате край на купуването на бутилирана вода, с което Вашето домакинство спестява на околната среда до 100 кг отпадък годишно от еднократни пластмасови бутилки и техните капачки. 

Спестените средства за вас са приблизително 1 000 лв. годишно.

Системата EdelWasser е и енергоспестяваща, защото работи без никакъв ток -- изцяло и само с естественото налягане на водопреносната мрежа.

Към тези качества се добавя и спестяването на въглеродни емисии от непрекъснатото доставяне на вода с автомобил от и до вашия дом или офис.

Спестявате време за Вас.

 

екологично чиста вода с обратна осмоза Zepter EdelWasser
система за пречистена вода с обратна осмоза Zepter EdelWasser черен графит
система за пречистване на вода с обратна осмоза Zepter EdelWasser оранж
система за пречистване на вода с обратна осмоза Zepter EdelWasser злато

Повече за Zepter International

Здравето, красотата и благосъстоянието, с подкрепата на безвредни за околната среда продукти и услуги, които ни предпазват, както и постигането на екологично съзнание са дългосрочните ангажименти на Zepter Group.

Mисията на Zepter International се осъществява с философия за високи стандарти за качество за потребители в над 60 държави на 5 континента. Днес, над 80 000 000 души по света са доволни потребители на продуктите на Zepter.

Zepter International е мултибранд, мултинационална компания, която заедно с Zepter Finance Holding AG, водеща финансова, банкова и застрахователна компания, е част от Zepter Group. Компанията притежава 7 производствени бази в Швейцария, Германия и Италия и над 320 000 м2 бизнес площи, разположени в най-престижните локации по света.

Zepter ™ печели множество световни признания от различни социални институции от целия свят за високо качество, ненадминат дизайн, както и за стремежа им да популяризират и подпомагат осъществяването на здравословния начин на живот и благополучието на хората.

Вие сте в уеб страница на ЗЕРА ЕРА ООД  --  търговски партньор на Zepter - България ЕООД. Двете компании обединяват усилия за популяризиране на продукти, които подпомагат превенцията в образуването на отпадък от еднократна пластмаса в полза на здравето и благосъстоянието на потребителите. 

Инициатори и координатори на кампанията:

zepterlogo_transparent.png
Регионален офис на Цептер България ЕООД

Zepter Варна

Варна, ПК 9000

ул. Христо Самсаров 13, Мострена зала - партер
 

Галина Станева

Регионален Мениджър

+359 879 537 010

+359 899 924 165

zepter.varna@zepter.bg

 • zepter varna facebook page
 • Zepter Bulgaria YouTube
ZERA решения за нулеви отпадъци и многократна употреба
Търговски партньор на Цептер България ЕООД

Зера Ера ООД

Варна, ПК 9000

ул. Иван Вазов 1А
 


Сабина Максимова

Управител

+359 887 545 054

info@zera.bg

 • ZERA zerowaste Facebook page
 • ZERA zerowaste LinkedIn page

Условия за  ползване на www.zera.bg и защита на лични данни.

bottom of page