top of page
Home.jpg

Често задавани въпроси

ZERA Дом

1. Как работят системите за пречистване на вода на Zepter ™?

 

Самостоятелно: за разлика от каскадните системи за пречистване, при които се налага да наливате собственоръчно вода от единия край на системата, системите на Zepter ™ сами се самозахранват от водопреносната мрежа, за да разполагате с много чиста вода през целия ден, без да полагате усилия за това.

По-качествено: Системите на Zepter ™ предлагат мембранна технология на филтрация от най-висок клас. Всички филтри са изпълнени с материали от високо качество. Пропускливостта на осмотичната мембрана е една стохилядна от напречното сечение на човешки косъм. В резултат на това, след филтрацията, водата е свободна от механични и химични замърсители включително:  включително уран, живак, азбест, хлор, пестициди, микропластмаси. При този клас на филтриране, процесът е сравнително бавен, за което е предвиден и вграден в системите резервоар. Същият резервоар ви застрахова от изненадващо спиране на водата. Дори и тогава вие винаги имате еквивалента на един стек бутилки с вода у дома.

По-ефективно:  Zepter ™ системите за вода имат висока производителност --  70л/24 ч за модел EdelWasser  и 378 л/24 ч за модел AqueenaPro.  По този начин вие разполагате с достатъчни количества вода за абсолютно всички нужди във Вашето домакинство, офис, рецепция, хотел, кафене, бар, ресторант. Водата за бизнеса е необходима за голям брой служители или клиенти, за сервиране на голям брой напитки – чай или кафе и др. Водата у дома е необходима не само за пиене, но и за миене, почистване, готвене, за домакинските уреди,  за домашна козметика.

По-иконимично:  За разлика от каскадните системи, при които водата се налива специално от единия край и тече само в една посока, при системите на Zepter ™  водата тече в две посоки -- едната чисти вода и захранва резервоар, а другата пречиства филтрите и връща част от водата обратно в канала. Поради тази причина системите са свързани с чист и мръсен канал. Това ви предлага висока хигиена (вместо задръстване на филтрите с мръсни отлагания) и висока икономичност  -- защото филтрите на Zepter ™ системите се сменят изключително рядко и ви спестяват средства в дългосрочен план.

Dom1

2. Как се инсталират системите за филтриране на вода?

 

Уредите се инсталират от лицензиран техник на Zepter България. Инсталацията е безплатна и уредите се разполагат в определено от вас място. Модел EdelWasser се монтира върху плот (на до 6 метра птстояние от водоизточник, а  модел AqueenaPro се монтира под мивка. 

IMG_8680.JPG
IMG_8683.JPG
probivane na plot.jpg
Dom2

3. Каква е цената на системите за филтриране на вода на Zepter?

 

Преди всичко, системите за кристално чиста вода на Zepter са финансово много по-изгодно решение от постоянното закупуване на бутилирани води от всякакъв вид.

Моля, свържете се с нас, за да получите актуално предложение. Всеки месец Zepter България предлага атрактивни условия за своите продукти. Изпратете запитване>>

Dom3

4. Ще тече ли водата от чешмата по-бавно?

 
Не.

Обикновената вода от Вашата чешма ще тече по начина, по който е текла до момента. Инсталирането на системите за пречистване на вода по никакъв начин не смущава дебита на водата във вашия дом, офис, заведение.

Dom4

5. Как тече водата от крановете на системите за пречистване?

Тече с нормален дебит, благодарение  на съхраняваната в резервоарите вода.

Dom5
bottom of page