top of page

Извор на прясна, кристално чиста вода в твоя дом

10 причини да избереш системите за вода  Zepter ™  

Zepter трапезна вода с филтър

1

2

3

4

5

Извор у дома – 100% сертифицирана гаранция за кристално чиста вода.  Без механични и химични замърсявания.

 

Здравословна трапезна вода  с много ниска минерализация и неутрално PH, подходяща за всеки ден, включително за бебета и малки деца.

 

Вода, която отговаря на най-високите стандарти за качество, сертифицирана от Международната Асоциация по Качество на Водата (Water Quality Association) , в съответствие с NSF/ANSI 42, 53 и 58.

 

Пиете прясна, току-що пречистена вода. Ако си напълните вода в пластмасова бутилка, ще пиете ли от водата след 1 месец? А след една година? Ако не, защо тогава купувате бутилирана вода от магазина?

Водата е изключително вкусна и пивка.

6

7

8

9

10

Вода без Бисфенол А (100% BPA - free).  Без микропластмаси, които се съдържат в 90% от бутилираните води. 

  

Много вода за всичко у дома: пиене, миене, по-вкуси ястия, чай, кафе, домашни лимонади, варива, компоти, накисване на плодове и зеленчуци, кристално-чист лед,  почистване на дома, процедури за красота и домашна козметика.

Италиански дизайн. Стилен интериор.

 

Пестите 500 % от разходите за бутилирана вода. Пестите усилия за пренасяне на тежки туби. Пестите електричество. Пестите място у дома. Печелите здраве и по-качествен стил на живот.

Пазите природата от замърсяване с пластмаса, защото спирате да изхвърляте пластмаса.   Благодарим Ви за този избор!

Плащаш скъпо за бутилирана вода.

Носиш тежки стекове с бутилки, галони, бидони. 

Водата винаги свършва и никога не стига.

Поемаш вредните химически вещества от еднократната бутилка заедно с водата. 

Кофата ти за отпадъци е препълнена с пластмаса, която си употребил веднъж и може да бъде рециклирана максимум веднъж. А после?

Untitled.jpg

ПРОБЛЕМ

РЕШЕНИЕ:

РЕШЕНИЕ

Със системите за кристално чиста вода на Zepter ™  - пазиш своето здраве и това на природата, разполагаш с много вода с гарантирано качество, спестяваш средства. 

ew_black and orange_3.jpg

1

Системи за кристално чиста вода на Zepter ™ 

Zepter ™ системи за кристално чиста вода са интелигентни системи , които ви спестяват значителни средства за бутилирана вода и енергийни разходи, но преди всичко предпазват здравето ви и околната среда.

Системите предлагат възможност да комбинирате цялостни решения, както за Вашия дом, така и за Вашия бизнес – за всеки офис, рецепция, хотел, кафене, ресторант, спортно студио.

Филтрирането на водата се осъществява с помощта на високо-качествени осмотични мембрани, чиято пропускливост се равнява на една стохилядна от напречното сечение на човешки косъм. Малко системи притежават тази степен на филтрация. Осмотичните мембрани работят в система с пре-филтри и филтри, като последните обогатяват водата. Напълно се премахват замърсители като бактерии, вируси, олово или тежки метали и химични следи от нездравословните пластмасови бутилки за вода. 

Резултатът е прясна и здравословна трапезна вода с много ниска минерализация и неутрално pH, която е  подходяща за всекидневна употреба  дори от бебета и малки деца. Водата е със Сертификат от Международната Асоциация за Качество на Водата, в съответствие със стандарти NSF/ANSI 42, 53 и 58.

Системите работят като едновременно чистят вода и самопречистват своите филтри за максимална икономичност и гарантирано качество на водата. За да могат да се самопречистват, модели EdelWasser и Aqueena Pro се свързват едновременно с чист и мръсен канал на ВиК мрежата. Системите работят абсолютно самостоятелно, като филтрират необходимото количество вода и автоматично запълват своите специални резервоари за прясна вода. Последните ви дават и предимство при евентуално спиране на водата.

Лесни за инсталиране, машините се нуждаят от достъп до мивка или мокро помещение със стандартен изход за чист и мръсен канал. Инсталацията се извършва от лицензиран техник на компанията в удобен за вас ден и час, без оскъпяване.

 

Качествено сервизно обслужване, на което клиентите на Zepter International в България разчитат и се доверяват повече от 25 години

Info

Пиене

Всеки ден са ни необходими от 2 -3 л вода, за да сме здрави. Важно е водата да е прясна, чиста, свободна от химичните следи на пластмасовата еднократна опаковка и да разполагаме с достатъчни количества от нея. Водата на системите Zepter ™  -- EdelWasser и  AqueenaPro са в състояние да премахнат всички химични замърсители във водата – включително уран, живак, азбест, хлор, пестициди. Когато консумирате 2-3 л вода на ден, пречистена с Zepter Edel Wasser, вие можете да подобрите цялостното състояние на организма си, да подсилите имунната система и здравето си.

Варива, компоти, туршии

Традицията повелява да се храним със сезонни плодове и зеленчуци, които консервираме през есента за цяла зима. И за тях ни е необходима здравословна вода.

Накисване и измиване на плодове и зеленчуци

Чистата вода е тази, която умее да извлича от плодовете и зеленчуците наднорменото количество нитрати. Накисване и измиване с вода от системите на Zepter ™  като част от вашия стил на живот ще  предпазват вашето здраве всеки ден.

Готвене

Готвенето също изисква големи количества вода.  С водата от системи EdelWasser и  AqueenaPro ще преоткриете истинския автентичен вкус на вашите домашно приготвени супи, яхнии, варива.

Електроуреди в домакинството

Никога повече няма да ви се налага да чистите варовик и от домакинските си електроуреди.  Заредете с чиста вода прахосмукачката на пара,  ютията, каната за гореща вода, кафе-машината и се радвайте на повече вкус и здраве, и на повече свободно време за вас.

Кристално-чист лед

Ледът е кристален, а в любимите ви напитки вече никога няма да видите люспи от варовик и други замърсявания.

Красота и домашна козметика

Достатъчно е да напоите с водата  тампон, да почистите лицето си с нея и да се убедите в резултата. Парна баня на лицето, домашни кремове и хидролати, билкови лосиони, сапуни, солни разтвор против хрема…безкрайни са приложенията и винаги ви помагат да спестите стотици левове от скъпоструваща козметика и да живеете пълноценно.

Чай, кафе, домашни лимонади

Сутрешните ритуали за здраве и бодрост са еднакви за всички – топла вода, чай, кафе. За да бъдат наистина здравословни и вкусни и да постигнем детокс ефект, нашите любими напитки трябва да бъдат приготвени с прясна, чиста вода. Студеният плодов чай лятото, пуншът, домашните лимонади, и коктейли също не могат без нея.

 • ZERA многократна употреба
 • ZERA офис Варна многократни чаши
 • Сабина Максимова ZERA Управител

ПОСЛЕДВАЙ НИ

2

EdelWasser ™ система за кристално чиста вода

Zepter EdelWasser е машина за производство на трапезна вода, която се поставя върху плот (desktop система). Кранът за вода е разположен върху самата машина. Компактна, с размери на малка машина за кафе, EdelWasser ще бъде монтирана там, където е най-удобно за вас.

Италиански дизайн с избор между стилен графитен и наситено оранжев корпус внасят повече красота и стил във вашия домашен интериор или офис.

Вижте повече тук >>

Edelwasser_edited.jpg

EdelWasser, Zepter ™ - система за чиста вода

 • Мембранна система с 4-степенна филтрация

 • 70 л от най-чистата и най-здравословна вода всеки ден

 • Безшумна

 • Вграден резервоар за 4 л

 • Безжична – 100% спестявания от електричество

.

3

AqueenaPro ™ система за кристално чиста вода

AqueenaPro e най-новият продукт от успешната линия системи за пречистване на вода на Zepter, предназначени за употреба в условията на дома и офиса.

AqueenaPro е високотехнологична и усъвършенствана система за пречистване на вода, оборудвана с 5-степенна филтърна система. Напълно автоматизирана и практична, системата се поставя под плот и спестява място.

Вижте пълно описание тук >>

Кранът, от който черпите чистата вода се монтира като допълнителен кран на мивката. Има опция изцяло да смените смесителя със специално предвиден за целта смесител на Zepter и така от един смесител с три крана да черпите  Zepter вода, обикновена студена и обикновена топла вода.

Вижте каталог смесители >>

Aqueena Pro.jpg

AqueenaPro, Zepter ™ - система за чиста вода

 • Мембранна система с 5-степенна филтрация

 • 378 л от най-чистата и най-здравословна вода всеки ден

 • Вграден резервоар за 10 л

 • Автоматична оптимизация, спестяване на вода и енергия

 • Смарт дисплей с аларма за смяна на филтъра

4

Екологичен магнитен омекотител на вода  CleansyMag ™  

Иновативен уред за омекотяване „твърдостта” на водата, който предпазва всички електроуреди в домакинството от въздействието на отлаганията на котлен камък.

 

CleanSymag ™редотвратява преждевременната подмяна на водопроводната инсталация и уредите, работещи с вода.

 

CleanSymag ™ се монтира директно на входящата тръба от водопроводната мрежа в дома.
Уредът съдържа намотка, която генерира електромагнитно поле. Под въздействието на електромагнитното поле минералните соли не се утаяват по стените на водопроводната инсталация и уредите, работещи с вода. Те лесно се отстраняват и не се формира котлен камък.

СleanSymag ™подобрява начина, по който изглеждат изпраните дрехи. Текстилните нишки се омекотяват и стават по-малко податливи на увреждане. Цветовете запазват яркостта и наситеността на нюансите си за по-дълго. Замърсяванията се отстраняват по-бързо и по-лесно от фаянса, тоалетните чинии и умивалниците. Без повече жълти петна. Без зацапване на стъклените чаши и порцелана.

Вижте пълно описание тук>> 

Екологичен магнитен омекотител на вода  CleansyMag

 

 • Омекотява водата без химия само с помощта на електромагнитно поле

 • Намалява до 40% на разходите за ток

 • Удължава до 30% живота на пералня, миялна, бойлер

 • Пести до 30% от използването на перилни препарати

 • Не изисква консумативи и сервизна поддръжка

CleansyMag_visual.jpg

Повече за Zepter International

Здравето, красотата и благосъстоянието, с подкрепата на безвредни за околната среда продукти и услуги, които ни предпазват, както и постигането на екологично съзнание са дългосрочните ангажименти на Zepter Group.

Mисията на Zepter International се осъществява с философия за високи стандарти за качество за потребители в над 60 държави на 5 континента. Днес, над 80 000 000 души по света са доволни потребители на продуктите на Zepter.

Zepter International е мултибранд, мултинационална компания, която заедно с Zepter Finance Holding AG, водеща финансова, банкова и застрахователна компания, е част от Zepter Group. Компанията притежава 7 производствени бази в Швейцария, Германия и Италия и над 320 000 м2 бизнес площи, разположени в най-престижните локации по света.

Zepter ™ печели множество световни признания от различни социални институции от целия свят за високо качество, ненадминат дизайн, както и за стремежа им да популяризират и подпомагат осъществяването на здравословния начин на живот и благополучието на хората.

Повече за компанията и пълен списък с награди и сертификати, вижте тук >>

bottom of page