top of page

Първото професионално фестивално решение за нулеви отпадъци по време на масови събития

 

10 причини да избереш продуктите на  

Stack-Cup пластмасови чаши за многократна употреба

1

2

3

4

5

Високо ефективна реклама на много ниска себестойност: чашата е медия, която остава в ръцете  на вашите клиенти и се използва години наред.

 

Печелите от продадените чаши като предлагате уникален сувенир от събитието.

Посетителите купуват с до + 30% повече напитки със Stack-Cup ™.

 

Печелите повече и по-доволни посетители.

 

Печелите безплатно медийно отразяване в печатни, ТВ и онлайн издания, както и спонтанно споделяне на снимки и видео в социалните мрежи от страна на вашите посетители.

6

7

8

9

10

Имиджова платформа за екология, послание за отговорност към света и бъдещите поколения.

 

Давате повече емоции и по-качествено

преживяване за вашите фенове.

Свободни сте да създадете  пълноцветен лейбъл по цялата площ на чашата.

 

Пестите труд: Барманите наливат бира в много чаши с едно движение.

 

Вече няма нужда от табли и стекове  -- с уникалната система за стифиране на Stack-Cup™ сервитьорът и клиентите пренасят по много чаши наведнъж.

Десетки хиляди левове, похарчени  за еднократни чаши и чашодържачи, поемат своя път към боклука след събитие, което трае само няколко часа.   Емоциите от събитието бързо биват охладени от засипаната с боклук фестивална зона. Боклукът е скъп за събиране и извозване.

А чашите с търговската марки на напитките, които сте продали, напомнят за себе си от кофата за боклук, от замърсения плаж, от градския парк и детската площадка…години наред.

 

Смятате ли, че това се отразява добре на вашия имидж и продажби?

еднократните пластмасови чаши по време на събития са огромен замърсител

ПРОБЛЕМ

МИСИЯ

ZERA Fest ще спаси твоята търговска марка от боклука като я остави в ръцете, домовете и спомените на хората.

пластмасови чаши за многократна употреба за събития

РЕШЕНИЕ

 

ZERA Fest партнира със Stack-Cup ™ и предлага специализирано решение за сервиране на напитки в голям мащаб.

Предотвратяваме напълно изхвърлянето на еднократни пластмасови чаши и чашодържачи за Концерти, Фестивали, Футболни и други масови събития, като осигуряваме професионални фестивални чаши за многократна употреба в комбинация с услуга за брандиране, измиване и логистика.

1

Нашият екип знае от опит, че всяко събитие има своите характерни особености, от които зависи и начинът на приложение на многократната чаша. Свържете се с нас, за да обсъдим кой е най-подходящият вариант за организиране на продажби на напитки с чаши за многократна употреба за Вашето събитие.

 

Професионална чаша за многократна употреба Stack-Cup ™

 • Специални кетъринг чаши за многократна употреба – за Фестивали и HORECA

 • ISO 9001, CE сертифицирана.

 • Патентована система за спираловидно и вертикално стифиране – до 28 чаши.

 • Изработени от Екстра качество ПП (Полипропилен) с висока плътност.

 • Гаранция за материал 100% BPA free (без Бисфенол-А) и без химични следи в напитката.

 • Подходяща за горещи и студени напитки.

 • Задържа за дълго време температурата на напитката.

 • Край на меките чаши, които се огъват в ръцете и разливанията на бира!

 • Запазва автентичния вкус на напитките --  отлична алтернатива на стъклото, където стъклото е неприложимо.

 • Гаранция за устойчивост на минимум 1 000 измивания в професионални чашомиялни в температурен режим до 80-85 °С градуса.

 • Различни размери - 330, 425, 500  ml.

Party info
Info

Собствени чаши

Вие можете да създадете ваши собствени чаши с логото на вашия хотел, фестивал, спортна среща, спонсор.

Чашите остават ваш дълготраен актив, не се чупят и ще обслужат хиляди клиенти и посетители, като спестят тонове пластмасов отпадък. Стилно, смислено и икономично в дългосрочен план решение.

Чаши за сувенир 
Стилен начин да се запомни определено събитие е създаването на лимитирана серия чаши, която можете да предлагате на мърчъндайз пунктовете в сайта на събитието, както и на пунктовете за сувенири по време на събитието. Нека всеки притежател на такава чаша да получи правото да я използва за напитки на всеки търговски обект. Естетично и екологично решение.

Чаши под наем
Можете да вземете под наем необходимия ви брой чаши , които след събитието да бъдат измити и подготвени за следваща употреба за друго събитие.

ZERA разполага с достатъчен брой чаши на склад, с които в най-кратък срок може да обезпечи малки и средни по мащаб събития в цялата страна.

Чашата за многократна употреба - задължителна за цялата фестивална зона без право на връщане

Чашата за многократна употреба може да бъде част от входния "билет"за събитието. Всеки един посетител на събитието получава чаша за многократна употреба, която остава негова лична чаша по време на и след събитието. Подходящо решение за много посещавани събития, с контролиран достъп. Спестява се  100 % от отпадъка от чаши. 

Чаши на консигнация

Вие можете да продавате чашите на ZERA за многократна употреба на всеки един от търговските обекти. По този начин давате право на екологичен избор на вашите посетители: употребата на многократна чаша  спестява на природата нерециклируем пластмасов отпадък.

Чаши срещу депозит във всяка точка на продажба

Депозитният модел дава право на посетителя на събитието да върне чашата след нейната употреба и да му бъде възстановена сумата, която е депозирал за нея.  Това е един от най-разпространените формати за приложение на многократни съдове, засяга организцията на целия фестивал и спестява 100% от еднократната пластмасова посуда. Свържете се с нас за консултация и приложение на депозитна система според нуждите на Вашето събитие.

Комбинирани решения

Най-добрият вариант е, когато организаторът налага универсално изискване за употреба на многократна и/или компостируема посуда. Това засяга не само чашите, но и чинии, прибори, сламки, бъркалки. Обърнете се към нас за цялостно решение за стилна организация на събития, които ще оставят следа след себе си само с красивите спомени от преживяното. 

 • ZERA нула отпадъци
 • Google Places - ZERA нулеви отпадъци
 • Сабина Максимова ZERA Управител

ПОСЛЕДВАЙ НИ

2

Брандиране

 • Пълноцветно брандине по цялата повърхност на чашата.

 • Уникално място за реклама – собствена или на спонсор/рекламодател.

 • Фантастичен пълноцветен дизайн, посредством IML-Технология/In mold label technology/. Това е технология, при която всички цветове са инжектирани вътре в чашата  с ламиниран завършек. Вие можете да използвате цялата цветова палитра, без ограничение. Можете да редувате прозрачни и цветни елементи, което ви дава възможност да постигнете уникален 3D ефект на дизайна и да бъдете особено креативни във визията.

 

пластмасови чаши за многократна употреба за събития

Брандираните чаши за Stack-Cup ™ 

Брандирането не е печатно, а е вътре в материала на чашата. Полипропиленов слой върху цветовете осигурява дългогодишна трайност на визиите --  без надраскване и без избеляване при многократно измиване, третиране с препарати и високи температури в чашомиялни от професионален клас.

3

Чашите на ZERA

Чашите на ZERA демонстрират само част от възможностите за дизайн и цветово оформление. Неограничени са и възможностите да използвате чашата като медия, която да остане в ръцете на посетителите и да удължи живота на рекламните ви послания.

Чашите могат да обслужат всяко едно събитие, в случай че нямате собствени брандирани многократни чаши или просто искате да се убедите в невероятния позитивен ефект на многократната чаша преди да направите собствени.

Грамажът е 425 мл. 

Върху чашите може да се рисува с маркер за бяла дъска и така всеки посетител да предаде собствена индивидуалност върху чашата.

Предлагаме различни варианти за прилагане на чашите по време на Вашето събитие. 

пластмасова чаша за многократна употреба под наем за събития

Чашите на ZERA

Естетичен дизайн с натурални графични елементи. Налични в грамаж 425 мл, подходящи за коктейли, безалкохолни, чай, наливна бира. Без Бисфенол А, високо качество ПП(Полипропилен), 100% рециклируеми след дълга употреба и многократно измиване по професионални стандарти.

4

Приложение, организация, логистика

В помощ на организацията на Вашето Събитие , можете да разчитате на нас за интеграция на депозитна система във фестивалната зона, организация , консултация,  и логистика.

Логистика и организация на депозитна система

 


Всяко събитие има различно решение за нулев отпадък от еднократна пластмаса. ZERA ще се погрижи да ви предложи оптимално съчетание на възможности и организация и ще участва в реализацията на проекта.

доставка, измиване и връщане обратно в употреба на чаши за многократна употреба за събития

5

Измиване и препакетиране

След събитие с интегрирана депозитна система за многократни чаши, ZERA организира измиване на чашите и ги препакетира за следваща употреба. Възможно е измиване на място по време на събитието или след него. Свържете се с нас >>

Измиване и връщане за следваща употреба

 


Измиваме с професионална HORECA техника, с натурални биоразградими препарати, при най-високи стандарти за хигиена и екологичност. Препакетираме и връщаме обратно в употреба.

пластмасови чаши за многократна употреба за събития под наем

6

Доставка на вода без пластмасова опаковка

Когато сме в града, водата е навсякъде около нас. Не е нужно да транспортирате вода или да я купувате на едро в пластмасова опаковка.  ZERA предлага инсталация на Система за Кристално чиста вода Aqueena Pro от Zepter International.

С това професионално решение Вие ще разполагате с близо 200 л прясна, току-що пречистена вода във всяка точка на предлагане. Водата е прясна, вкусна и здравословна --  обогатена с кокосови черупки, сребърни йони и активен въглен.

Продавате много по-качествена и вкусна вода на много по-ниска себестойност, пестите пространство от ненужни палети с пакетирана вода,  печелите повече от продажби.

Водата е до нас. Без опаковка. Без отпадък. 

 


Машините за вода черпят вода директно от водопреносната мрежа, филтрират водата и се самопочистват. Резултатът е чиста, здравослновна и много вкусна вода, без отпадък. 

системи за чиста трапезна вода без пластмасова опаковка под наем за събития

Повече за кетъринг с нулеви отпадъци

ЗЕРА ЕРА ООД е Официален дистрибутор на Stack-Cup™ за България  (Stylus Design Ltd. Stack-Cup™, HU,AU, RO, BG). Целта на партньорството е да направи възможно протичането на Фестивали без отпадък от пластмаса. Зелената концпепциа и философия на Stack-Cup™ се състои именно в опазването на околната среда от вредите на еднократната употреба и в забавянето на темповете на потребление, което е възможно, когато употребяваме една вещ --чашата -- продължително време. 

Многократната чаша за масови събития намира своето приложение за грил- и пикник партита,  фестивали, спортни срещи, концерти, други частни събития, всички културни мероприятия, където е осигурен кетъринг. Освен за празничните и фестивални дни, чашите имат отлично приложение и при масовия туризъм и осигуряване на кетъринг за all inclusive гостите в големите хотелски вериги.

В помощ на приложението на многократната чаша по време на фестивали е партньорството  с Обществения Център за Околна Среда и Устойчиво Развитие-Варна. Промяната в нагласите на посетители и организатори на масови събития става с непосредственото прилагане на доказано работещи в цял свят модели за превенция на отпадъка от масови събития и масов кетъринг в HORECA  индустрията.  Свържи се с нас, за да участваш в случването на положителна промяна. 

bottom of page