top of page

ЕКИП

Екипът на ZERA включва не само нейните основатели,  а и всички онези, с които работим заедно, за да популяризираме мисията за нулеви отпадъци, да покажем, че има много по-добри алтернативи на еднократната пластмаса и да ги въведем в практиката на нашите клиенти.

Работим в екип с бизнес партньори и поддръжници; с доброволци и активисти за промяна; с екологични граждански сдружения, както и с други компании, които работят в сферата на превенция на отпадъците.

 

Работим заедно в различни проекти и инициативи, във формални или неформални екипи, за да  помогнем за справяне с една от най-голямите екологични заплахи на нашето съвремие – замърсяването  с пластмаса на всички световни екосистеми. 

Най-голямата сила за промяна е нашето поведение на потребители. Много по-голяма, отколкото повечето потребители си представят. 

Сабина 

"Няма боклук, няма проблем."  

Икономист и маркетолог с над 15 г. опит в управление на маркетинг проекти в различни браншове --  софтуер/IT, уеб услуги и продукти; Retail

Сабина е маркетинг консултант; активист в международното движение „Свободни от пластмаса“; посланик на Greenpeace за премахване на пластмасовите чаши от детските градини; създател и координатор на Мисия „Аз избирам чашата за многократна употреба“ към Обществения Център за Околна среда и Устойчиво Развитие-Варна;  консултант на Фермерски Пазар-Варна за поетапно премахване на пластмасовите торби и контейнери за храна; 

 

Философията на работа е #zerowaste. Нулевите отпадъци помагат на бизнеса и домакинствата да печелят:  здраве, чистота, спестявания, имидж, продажби. 

Божидар

"Избираме най-добрия път."

Логистика и Управление на Процесите.

Божидар Максимов притежава Докторска Степен по Логистика, комбинирана с  20 г опит в роля на мениджър логистика, оптимизация на транспорта,  управление на екипи и мениджмънт на складово стопанство.

 

Участвал е в създаването  и управлението на логистични проекти в компании в различни браншове, сред които FMCG , морски транспорт,  производство.

Философията му на работа е винаги да търси най-добрия път, който не винаги  е най-краткият.

bottom of page