top of page

Фестивал "Усмихни се - Карин Дом" с нулеви отпадъци в партньорство със ZERA

Updated: Mar 7, 2019

Един от най-популярните семейни фестивали добавя още една кауза към каузите за децата - концепцията за нулеви отпадъци. #zerowaste

ZERA и Карин Дом стават партньори за предотвратяване на отпадъците от еднократни пластмасови чаши в рамките на семеен фестивал "Усмихни се", който ще се проведе на 15-16.09.2018 в градината на Карин Дом.

За целта ZERA предоставя професионални фестивални чаши за многократна употреба, които всеки посетител може да вземе срещу депозит от специално обособен за целта кът за нулеви отпадъци в рамките на щанда за благотворителност на Карин Дом срещу Главна Сцена.

Всеки посетител може да направи своя екологичен избор като заеме чаша, в която да му бъдат сервирани напитките на всеки един от търговските обекти в рамките на Фестивала. Чашите са подходящи за топли и студени напитки: бира, сок, вода, чай, лимонада, кафе. Посетителите могат да запазят своята чаша, като приходите от задържани чаши ще бъдат дарени в полза на децата от Карин Дом.

На специализирания щанд за нулеви отпадъци ще се предлага и вода, свободна от пластмасова опаковка. Това става възможно благодарение на партньорството между ZERA и Zepter България с продукти от серията професионални системи за производство на чиста, прясна питейна вода на място.

18 views0 comments
bottom of page