top of page

Tangra Mega Rock концерти в Античен Театър Пловдив със ZERA фестивални чаши

Към удоволствието от музикалното преживяване за първи път ще се прибави екологичната концепция за нулеви отпадъци от еднократна пластмаса

По време на тридневното събитие за феновете на рока, което ще се проведе между 21/22-23.09.2018 , всеки от посетителите ще може да направи екологичен избор като заложи на многократна фестивална чаша.


Във всяка точка за продажба на напитки, във всеки един от дните на Tangra Mega Rock Фест, посетителите ще имат възможност да закупят чаша за многократна употреба със специална дръжка, която ще запази напитките студени за по-дълго време и ще предпази от образуването на нерециклируем отпадък от еднократни чаши.


В допълнение към дисплея с фестивални чаши, ще бъдат разположени и табели с подробни описания за ползите от екологичния избор.


Фестивалните чаши на ZERA от Stack-Cup TM издържаt дълги години на употреба и измиване, и са аксесоар, който потребителите могат да носят със себе си в града, в планината, на плажа, на почивка, и други събития, с което да заместят еднократната пластмасова чаша.


32 views0 comments
bottom of page