top of page

Чашите с мисия вече са с нов дизайн

Продуктите с мисия „Аз избирам чашата за многократна употреба“ вече имат нов, още по-атрактивен дизайн. Най-предпочитаният комплект иноксови чаши - с животни, вече е изпълнен с графично „оцветяване“ на фигурите в няколко нюанса на сивото. Новата технология на гравиране запълва цялото изображение, дава усещане на обемност на образа и реалистичен ефект, а това привлича още повече вниманието на децата.

„Радваме се, че ще можем да дадем на малчуганите по-красиви герои, които да напомнят да пием вода по-често и да пазим природата. И това да става по-лесно, по-красиво, здравословно и забавно“, заявява Сабина Максимова, координатор на мисия „Аз избирам чашата за многократна употреба“.



Не случайно комплектът чаши с дизайн на животни е най-предпочитан от родителите на малки деца и директорите на детски градини. Той има едновременно и образователен, и екологичен ефект. Животните са едни от основните потърпевши от прекомерната употреба на пластмаса от хората, а човешката дейност е причина за изчезването на редица видове.


Екипът на мисията, в която си партнират Обществен център за околна среда и устойчиво развитие (ОЦОСУР) и ZERA e подготвил още изненади, които ще съобщим скоро. Продължаваме да подобряваме продукта, благодарение на който спестяваме на обществото десетки хиляди левове разходи, а на природата - стотици хиляди пластмасови чаши всеки ден.


Благодарим на всички, които са част от мисията и споделят нашите ценности!

Искаш да се включиш в Мисията? Изпрати запитване

Искаш да се включиш в екипа? Пиши ни

Искаш просто да научиш повече за Мисията? Виж материали тук

Искаш да знаеш последното за вредите от пластмасата? Прочети повече

530 views0 comments
bottom of page