top of page

Зелен Семеен Фестивал-Варна със зелен избор за наливни напитки от ZERA

Варненското събитие за първи път даде възможност на всички посетители да изберат чашата за многократна употреба на всеки от баровете

 

Едноименното събитие, което се проведе в парк "Владиславово" между 30.05 - 2.06.2019 беше вдъхновено от Деня на детето, а организаторите осигуриха здравословно и забавно прекарване за малчуганите и техните семейства. Бутилираните напитки бяха заменени с натурални, домашно приготвени наливни напитки в комбинация със забавления и спортни активности на открито.

Професионалните фестивални чаши за многократна употреба на ZERA намериха своето естествено място на алтернативното зелено събитие, което се провежда по покана на кмета на район Владиславово - Николай Костадинов.На всеки бар за наливни напитки - алкохолни и безалкохолни -- бяха изложени чаши ZERA, с което на всеки посетител беше дадена възможност да избере тази здравословна и екологична алтернатива. ZERA благодари на всички, които направиха този избор. Благодарим и на организаторите на събитието, които пожелаха, приложиха и помогнаха многократната чаша да стане все по-популярно фестивално решение.
159 views0 comments

Comments


bottom of page